Cykelreparationsnetværk nyhed

Vær med til at starte et cykelreparationsnetværk op i Valby

Alt for mange cykler trænger til en kærlig hånd og alt for mange cykler kasseres i stedet for at blive repareret – derfor søger vores miljøgruppe nu frivillige til at starte et cykelreparationsnetværk op i Valby.

Hjælp til selvhjælp

Reparationsværkstedet skal være et sted hvor Valbys borgere kan hjælpe hinanden med store og små cykelreparationer. Formålet er altså IKKE at reparerer folks cykler for dem, men at hjælpe hinanden og interesserede med at lære at reparere egne cykler.

Det ligger endnu ikke helt fast hvor værkstedet får til huse, men miljøgruppen arbejder på at etablere det i de kommende værkstedslokaler på Herman Bangs Plads.

Hvis du synes det lyder spændende, og du gerne vil være med til at etablere værkstedet, så skriv til vores miljømedarbejder Asger Gad på gn7s@kk.dk:

Reparation og genbrug

Når vi reparerer og genbruger sparer vi på klodens ressourcer og skåner miljøet for affald. Miljøgruppen arbejder derfor allerede på flere fronter for at opfordre til at vi genbruger og reparerer mere.

I samarbejde med Copenhagen FabLab har de startet Valbys reparationsnetværk, hvor du en gang om måneden kan få hjælp til at reparere dine ødelagte ting i de åbne Repair Caféer:

Læs mere om hvordan du kan deltage i miljøgruppens arbejde for et mere bæredygtigt Valby:

Photo by Matt Kean on Unsplash

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.