Valg til styregruppen OMF Folehavekvarteret nyhed

Vær med til at forme Folehavekvarterets udvikling de næste 2,5 år

Den 27.  januar er der valg til styregruppen for Områdefornyelsen Folehavekvarteret. Stil op og vær med til at få kvarterets mange projekter sikkert i hus.

Siden 2017 har Områdefornyelsen i Folehavekvarteret arbejdet sammen med kvarterets beboere og institutioner om at løfte kvartereret. Det er der kommet mange gode projekter ud af, blandt andet:

  • Omdannelse af det centrale byrum foran Vigerslev Bibliotek til et grønt, trygt, legende og aktivt mødested, som er attraktivt for beboere såvel som besøgende
  • Udvikling af Vigerslevparken til et mødested for kvarterets beboere og en grøn oase med plads til både stille stunder og høj aktivitet
  • Visuel formidling af muligheder og attraktioner i kvarteret, lokale arrangementer og positive fortællinger som skal få kvarterets kvaliteter til at stå skarpere for både beboere og besøgende
  • Udvikling af den grønne bynatur i Folehavekvarteret

Med 2,5 år tilbage af indsatsen er det tid til midtvejsvalg i den styregruppe, der sidder med det overordnede ansvar for at følge, udvikle og færdiggøre projekterne.

Der er brug for dig i styregruppen

Holder du af Folehavekvarteret og vil du være ambassadør for det fælles arbejde i Områdefornyelsen – så er der brug for dig i styregruppen.

Der er 10 pladser og 5 suppleantpladser på valg, og du kan stille op hvis du opfylder et eller flere af kriterierne:

  • Du skal være bosat i Folehavekvarteret
  • Du skal repræsentere enten en grundejer-, mindre bolig eller en almen boligforening
  • Du skal repræsentere en forening eller et fællesskab inden for kultur, idræt eller sociale indsatser

Styregruppen mødes fire gange om året og igangsætter, følger og får Områdefornyelsens projekter godt i mål. Som medlem af styregruppen har du direkte indflydelse på dit lokalområde og er med til at skabe positiv udvikling.

For at blive valgt ind skal du kunne deltage i valgmødet den 27. januar kl. 19. Mødet foregår virtuelt over Teams. Tilmeld dig ved at sende en mail til folehavekvarteret@tmf.kk.dk:

Læs mere om valget, Områdefornyelsens arbejde og styregruppens rolle i valgavisen, som også er husstandsomdelt i Folehavekvarteret:

Valgavis valg til styregruppen Områdefornyelsen Kulbanekvarteret-1

Valgavis valg til styregruppen Områdefornyelsen Kulbanekvarteret

Hvis du vil blive klogere på Områdefornyelsens projekter i kvarteret kan du besøge deres Facebookside:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *