Fælles maleri Vigerslev Bibliotek nyhed

Vær med til at farvelægge “Den kæmpestore malebog” på Vigerslev Bibliotek

Tag dine børn med til Vigerslev Bibliotek lørdag den 12. september klokken 10-14, hvor I kan være med til at farvelægge jeres helte og heltinder fra bøgernes verden.

Alle Valbys børn (og voksne) er velkomne når Vigerslev Bibliotek vender vrangen ud for at farvelægge ”Den kæmpestore malebog”, i samarbejde med SURF Valby, Kulturstyrelsen og kunstner Roar Lerche.

To kæmpestore tegninger bliver hængt op på bibliotekets facade, og du er inviteret med til at give dem liv og farve. Måske har du altid syntes Gummitarzan skulle have en regnbuefarvet trøje, eller at løven skulle være grøn? Så er det nu du skal slå til!

Farvelægningen af tegningerne kickstartes lørdag den 12. september, hvor de bliver afsløret, og færdiggøres ved workshops hen over efteråret. Tegningerne vil kunne ses på Vigerslev Biblioteks facade indtil juleferien.

Godt samarbejde

Tegningerne produceres af kunstner og illustrator Roar Lerche, der har mange års erfaring med at kombinere visuel kommunikation, byens rum og borgere.

Projektet er blevet til i et godt samarbejde mellem kunstneren Roar Lerche, SURF Valby, Kultur V og selvfølgelig Vigerslev Bibliotek og er støttet af Kulturstyrelsen.

Sikkert arrangement

Arrangementet tager hensyn til sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at undgå smittefare, og der sørges for at tuscher mv. bliver sprittet af løbende.

I tilfælde af kraftigt regnvejr rykkes arrangement til fredag den 25. september.  Følg med på Facebook på Vigerslev Bibliotek eller SURF Valby’s side:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *