Kunstig fremtid nyhed

Tre dages oplevelsesrejse til en kunstig fremtid

Med temaet ’Kunstig fremtid’ inviterer Valby Kulturhus og Kraftwerket dig på tre dages oplevelsesrejse ind i mødet mellem kunstig intelligens, musik og visuel kunst fra den 17.- 19. november.

Oplevelsesrejsen er udviklet i samarbejde med bl.a. Hackstage og kunstnerduoen B612, og temaet udfoldes over tre dage gennem installationskunst, en artist talk og to koncerter:

  • Oplev Bjørn Svin og Smag På Dig Selv optræde i en unik kubistisk scenografi med 3D-projektion skabt live af Hackstage bl.a. ved hjælp af kunstig intelligens.
  • Installationen ’Er det levende?’, skabt af kunstnerduoen B612 bestående af Olivia Brix og Lukas Keysell, som sætter fokus på vores forhold til den naturlige verden i fremtiden.
  • Dyk ned i, hvad kunstig intelligens egentlig har af muligheder og konsekvenser for kunstnere og vores forhold til kunst i fremtiden til ’Artist talk: Kunstig fremtid’, som faciliteres af kunstner og underviser Andreas Refsgaard.

Det er gratis at deltage, men begivenhederne kræver tilmelding. Læs mere, se hele programmet, og reserver billetter ovre hos Kultur og Fritid Valby:

Kultur – og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har afsat midler til kulturelle aktiviteter i København for at sætte skub i kulturlivet, og støtte udøvende kunstnere efter en lang periode med coronanedlukning.

Dette arrangement har modtaget midler fra coronapuljen.

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *