Toftegårds Allé åben nyhed

Toftegårds Allé igen åben i begge retninger

Nu lysner det på Toftegårds Allé – vejen er igen åben i begge retninger for bilister, og nu venter bare færdiggørelse af cykelstier og lokal brolægning af fortove.

Det har skabt meget kaos i trafikken, da vejgenopretningen af Toftegårds Allé på grund af uforudsete udfordringer måtte lave en totalafspærring af vejen imens de lagde asfalt.

Toftegårds Alle spærret nyhed deling

Nu lysner det dog igen, og Toftegårds Allé er farbar for bilister i begge retninger.

Resten af tidsplanen ser sådan ud:

I denne uge (uge 45)

 • Færdiggørelse af cykelstier. Cyklister omledes lokalt.
 • Lokale brolægningsarbejder i fortov.
 • Biltrafik normaliseres, dog vil der stadig forekomme arbejdskørsel på Toftegårds Allé.

Uge 46

 • Færdiggørelse  og udbedring af fejl og mangler.
 • Al trafik er normaliseret, dog vil der stadig forekomme arbejdskørsel på Toftegårds Allé.

Totalafspærringen i oktober betyder også, at alt asfaltarbejdet kunne laves på én gang, så vejen ikke skal afspærres igen til foråret, som fremlagt i den oprindelige plan.

Vi håber du vil nyde den nyrenoverede vej og besøge de trængte butikker på strækningen, der har været spærret inde så længe.

1 svar
 1. Ingvard Olesen
  Ingvard Olesen siger:

  Jeg er pensionist, ingen bil. Da jeg havde, kender jeg en del til ´parkeringsafgifter´. Toftegårds allé er en af indfaldsvejene til indre by, så derfor meget trafikeret. Mit eneste problem har da kun været, at skulle gå blandt cyklister, når jeg skulle ´om hjørnet´og handle i Netto. Efter mine oplevelser synes jeg, at vejarbejdet er gået helt fint, og kommer til at gå hurtigere end planlagt. det lyder godt, at der skal laves noget ved fliser og brosten, for nogle steder skal man(som ældre) passe på ikke at falde, fordi der er fliser der ´stikker´op.- Ellers! Flot gade. Dem med biler, har måske nok haft noget at klage over.- Det var bare min kommentar: Hilsen Ingvard.

  Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *