Madworkshop Lanternen nyhed

To gratis workshops om sommermad i Kulbaneparken

Udekøkkenet Lanternen i Kulbaneparken danner i sommerens løb rammen om to madworkshops, hvor du kan lære at sanke vilde planter og urter, der grilles og syltes. Begge workshops er støttet af vores puljemidler, og der er begrænsede pladser. Læs mere og tilmeld dig her:

Lørdag den 3. juli kl. 10: Sankeri og sommergrønt

Kok og ekspert i vilde urter Benjamin fra VILDT guider til spiselige vilde planter, der kan findes i området omkring Kulbaneparken. Ud af sæsonens råvarer tilberedes der derefter lækre og nemme retter over bål og på grill.

Disse retter kan nemt overføres til ens eget køkken eller havegrill. Og kan være til inspiration til, hvordan du nemmere får brugt alle dine madvarer i køleskabet derhjemme på en lækker måde.

Læs mere om workshoppen her:

Tilmelding skal foregå til kulbanekvarteret@tmf.kk.dk:

Lørdag den 24. juli kl. 10: Sensommersankerier og syltning

På dette kursus udforskes hvilke vilde planter, bær og rødder der sammen med sæsonens grøntsager, kød og fisk kan syltes, saltes og konserveres til den forestående vinter.

I dag behøver vi ikke nødvendigvis hengemme råvarer som i gamle dage. Men et skud af frisk sommer på en grå novemberdag kan dog gøre underværker.

Sammen med kok og ekspert i vilde urter Benjamin fra VILDT vil du lære forskellige gamle madhåndværksmetoder, og tilberede et lille glas syltelækkeri til at tage med hjem.

Læs mere om workshoppen her:

Tilmelding skal foregår til kulbanekvarteret@tmf.kk.dk:

Workshops er arrangeret af Områdefornyelsen Kulbanekvarteret, og støttet af midler fra vores lokalpulje.

Læs mere om hvordan du kan søge støtte til dine lokale aktiviteter lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *