Borgermøde Mølle Allé nyhed

Tilmeld dig borgermøde om Mølle Allé

Sammen med Københavns Kommune inviterer vi til borgermøde om den nye lokalplan for Mølle Allé mandag den 19. oktober kl. 17-19. Der er begrænsede pladser pga. Covid-19, så tilmelding er nødvendig.

Borgermødet afholdes

Mandag den 19. oktober kl. 17-19 

Multisalen i Prøvehallen 

Porcelænstorvet 4, Valby

Tilmelding senest den 14. oktober til valbylokaludvalg@okf.kk.dk:

Tilmelding er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

Nyt byggeri i baggården

Den nye lokalplan for Mølle Allé skal gøre det muligt at opføre nyt byggeri med boliger, ungdomsboliger, daginstitution samt udvidelse af dagligvarebutik.

Desuden medtages hele karréen, for at sikre hensynet til den eksisterende bebyggelse langs Valby Langgade, Toftegårds Allé og Mølle Allé samt i gården, som alle er udpegede med middel til høj bevaringsværdi.

Mølle Allé lokalplansområde

Du kan finde hele lokalplanforslaget, links til politisk behandling mm. på Københavns Kommunes høringsportal. Det er også her, du skal indsende høringssvar senest den 28. oktober:

Vi har haft projektet i intern høring, hvor vi lagde vægt på, at de historiske bygninger i området bevares, og at landsbypræget i Valbys bymidte bevares i det nye byggeri.

Vi er også meget optagede af, at beboerne i karréen inddrages tæt, da det nye byggeri vil have indflydelse på deres dagligdag.

Vi skrev mere om projektet da startredegørelsen blev vedtaget tidligere på året – læs mere her:

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *