Teater og gøgl på Valby Kulturdage

Både på kulturdagenes pladser og på Teater V er der skruet op for teaterunderholdningen på årets kulturdage.

Teater V med ambitiøst jubilæumsprogram

I Prøvehallen præsenter teaterdirektør Pelle Koppel og co. et ambitiøst program.

Gæstespillet Forræder besøger teatret, et Reumertnomineret drama om forførelse, krig og venskab. Fredag kl. 18 uddeles 50 gratis billetter til forestillingerne fredag kl. 20 og lørdag kl. 17.

Fredag kl. 16 deler de populære børnefigurer Karius og Baktus ud af Valbys længste jubilæumskage i anledning af forestillingens jubilæum i Teater V.

I anledning af kulturdagene har Teater V også samlet en skøn buket af musikere med tilknytning til Valby, og bedt dem om at fyre den af sammen, på foyerscenen på Teater V i Prøvehallen. Under anføring af kapelmester Benjamin Koppel giver orkestret Valby ALL STARS koncert fredag kl. 18.30.

Musikken fortsætter fredag kl. 21.30 med ’De Gyldne Høns’, og lørdag kl. 14 er det Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg, der under navnet ’Thomas og Carl spritter af’ giver et festligt show fyldt med trommestikker, blyanter, computerteknik og slapstick.

Se hele programmet for Prøvehallen her:

Øglegøglerne besøger Valby

Gøgleri og cirkus af høj kvalitet!

ØgleGøglerne brænder for at gøre opmærksom på, hvad gøgl kan som kunstart – og ikke mindst den magi, der kan skabes, når gøgleri kombineres med andre kreative kunstformer.

Mød dem på flere af byens pladser både fredag og lørdag, hvor de lover at give publikum en helt særlig fællesoplevelse gennem gøgl, artisteri, musik og sang.

På Bænken

Teater Kimone kigger forbi kulturdagene med forestillingen “På Bænken” – et danseakrobatisk mellemspil, hvor to kvindelige nycirkusartister iscenesætter den ikoniske københavnerbænk.

Teater Kimone, Toftegårds Plads Syd

I en skæv og finurlig akrobatisk duet med overraskende koreografier og til lyden af Chopin bliver det velkendte element fra byrummet medspiller i et legende møde mellem krop, bænk og by.

På Bænken er nonverbal, for alle aldre og varer 15 minutter.

Oplev forestillingen på Toftegårds Plads Syd lørdag kl. 13 og 14.

Ballonklovnen Bobo og Flødebolle Bent

Festlig og fornøjelig underholdning for børn! Ballonklovnen Bobo og Flødebolle Bent fra lokale teaterforening Valbyspil besøger Toftegårds Plads Syd lørdag kl. 13.

Ballonklovnen Bobo har i år sin klovneassistent med, hun hedder Boboline. De laver fantastiske ballondyr og klovnetricks.

Kom også og se om du kan ramme FlødebolleBent i hovedet med flødeboller.

Palle Pirat Show

Lørdag kl. 16.30 gælder det Valbys lokale pirater, der indtager Aksel Sandemoses Plads.

Palle Pirat

Showet byder på musik, sang, humor og masser af gags. Palle Pirat kommer fra Valby og er velkendt af mange børn og voksne.

Se hele programmet for Valby Kulturdage her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.