Saxtorpvej daginstitutioner henvendelse nyhed

Nu tælles trafikken på Saxtorphsvej

En ny udvikling i sagen om en ny daginstitution på Saxtorphsvej: I sidste uge sendte Økonomiforvaltningen trafiktællerne på gaden for at fastslå hvor slemt det står til på den lille villavej.

Trafiktællingen er et direkte resultat af borgermødet, vi holdt i november, om den planlagte nye daginstitution på villavejen.

På borgermødet blev der b.la. rejst kritik af, at forvaltningens seneste trafiktælling blev foretaget om sommeren, hvor trafikken ikke er lige så intens.

Beboerne ikke varskoet i forvejen

Tællingen var en overraskelse for beboerne, som ikke havde fået besked i forvejen.

Da Valbybladet undersøgte sagen kom det dog frem, at tællingen var bestilt af Økonomiforvaltningen på baggrund af kritikken på borgermødet i november.

Bevar den sidste, grønne plet på Saxtorphsvej

Borgermødet i november var velbesøgt med over 100 borgere til stede. Her var beskeden til politikerne og forvaltningen klar:

Find en anden placering til den nye institution og lad Saxtorphsvej beholde sin sidste, grønne plet.

Vi ser stadig frem til at høre nyt fra de to borgmestre Jens Christensen og Klaus Mygind, der deltog i borgermødet. De lovede nemlig at gå hjem og se grundigt på de alternative placeringer til den nye daginstitution, som vi foreslog på mødet.

Hvis du vil have løbende nyt om udviklingen i sagen om en ny daginstitution på Saxtorphsvej kan du blive skrevet op på vores mail-liste lige her:

 

1 svar
  1. Birgitte Wiberg
    Birgitte Wiberg siger:

    Men de talte observerede kun på Saxtorphsvej og ved Ole Borchsvej. Så det er ikke en måling, der tager højde for dem der kører via Stadtfeltsvej og Castbergsvej, netop fordi trafikken på Saxtorphsvej er tung og det er umuligt at komme ind/ud på Vigerslev Allé.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *