Underværker realdania

Søg penge til dine fællesskabende byggeprojekter

Nu inviterer Realdania igen ildsjæle over hele landet til at søge støtte til at føre deres store byggeprojekter ud i livet gennem kampagnen Underværker.

Har du en ildsjæl i maven, er det nu du skal byde ind! Kampagnens næste ansøgningsfrist er nemlig mandag den 16. september 2019 kl. 12.00.

45 millioner kroner til nye fællesskaber over hele landet

Projektstøtten kan ansøges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø – både i byer og på landet.

Realdania har i alt afsat 45 mio. kr. til ildsjæleprojekter, og forventer samlet at støtte mellem 60-80 store og små projekter. Du kan søge op til en million kroner fra puljen.

Sådan søger du 

Har du en god idé, skal du inden den 16. september kl. 12 have lagt den på www.underværker.dk. Kan du herefter få 200 mennesker til at bakke op om dit projekt, går det videre til at blive bedømt af kampagnens bedømmelsesudvalg.

Bedømmelsespanelet består af en række markante ildsjæle og iværksættere, som hjælper Realdania med at udvælge de bedste idéer.

Læs mere om hvordan du søger:

Hvad bliver der lagt vægt på?

Projektstøtten kan søges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø.

Det afgørende er, at dit projekt skaber nyt liv, nye mødesteder og større livskvalitet i det byggede miljø, og at det kommer lokalsamfundet til gode. Ved bedømmelsen lægges der vægt på:

  • At projektet bygger på en god og original idé
  • At projektet nyder stor opbakning
  • At projektet har et alment sigte og gør en forskel for mange
  • At projektet skaber livskvalitet gennem det byggede miljø
  • At der står en kompetent, begejstret og blivende organisation bag projektet
  • At projektet efter realisering vil have en bæredygtig udvikling og drift

Der kan maksimalt ansøges om 1.000.000 kr. til et projekt. Afhængig af projektets størrelse og finansieringsbehov vil der blive lagt vægt på medfinansiering.

Styrk din idé

På Underværkers hjemmeside finder du masser af hjælp, skabeloner og guides til at skrue din ansøgning sammen.

Find det og meget andet inspiration til din ansøgning lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *