Kulturdagepuljen ansøgningfrister 2022 nyhed

Søg Kulturdagepuljen – kun to ansøgningsfrister i 2022

Vil du søge penge til aktiviteter til Valby Kulturdage den 2. og 3. september skal du i år være tidligt ude. Puljen har kun to ansøgningsfrister, og skal senest søges mandag den 16. maj.

Lokaludvalget har reserveret 200.000 kr. til aktører, der vil søge tilskud til at lave store, små, sjove, skæve og festlige aktiviteter til årets Valby Kulturdage. Vi opfordrer i år aktører til at søge tidligt, så vi inden sommerferien kan begynde at sammensætte et stærkt program!

Kulturdagepuljen har derfor i år to ansøgningsfrister, der ligger i foråret:

  • Fredag den 15. april – med svar efter 10. maj
  • Mandag den 16. maj – med svar efter 14. juni

Der er afsat 200.000 kr. i Kulturdagepuljen. Puljen har ca. en måneds behandlingstid.

De tidlige frister sikrer, at sekretariatet inden sommerferien ved hvilke store aktiviteter, der skal passes ind i forhold til hinanden, og kan lave et stærkt program for Valby Kulturdage 2022.

Læs mere og søg Kulturdagepuljen her:

Det vil stadig være muligt at tilmelde sig Valby Kulturdage frem til starten af august – men hvis du vil søge tilskud hos os til dine aktiviteter, er sidste frist altså den 16. maj.

Tilmeldingen åbner snart

Efter et par år i coronaens skygge glæder vi os til Valby Kulturdage lidt mere som vi plejer, men med inspiration for de år, hvor vi pludselig måtte gøre alting anderledes.

Styregruppen har afholdt deres første møde, og er så småt i gang med planlægningen, men er endnu ikke klar til at åbne den generelle tilmelding.

Det er dog besluttet, at der igen skal være plads til foreningsliv og handel i gaderne, samtidig med en række zoner, der indrettes til bestemte temaer, f.eks. musik, teater, idræt mm.

Sæt derfor et stort kryds i kalenderen fredag den 2. og lørdag den 3. september: 

Vi regner med at åbne for tilmeldingen til april.

Valby Kulturdage arrangeres af Valby Lokaludvalg i samarbejde med Kultur V, Spinderiet og ValbyLIV.

Læs mere om Valby Kulturdage her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.