Digidrama dramatisk debut nyhed

Skriv Teater V’s næste digitale drama og vind 100.000 kr.

Mens teatersalene i hele Europa står tomme, har Valbys lokale teater vendt nedturen for teatret til muligheder. Med manuskriptkonkurrencen Dramatisk Digi vil teatret videreudvikle digitalt live-teater og tage det til nye højder.

Konkurrencens førstepræmie er 100.000 kr., samt en professionel produktion af den forestilling, som vinderen har skrevet. Derudover er der både en anden- og en tredjepræmie at hente på hhv. 10.000 og 5.000 kr. og et workshopforløb, samt en publikumspris på 15.000 kr.

Digitalt, live streamet teater

Med manuskriptkonkurrencen vil Teater V udvikle det, de kalder ”fremtidens teater” – nemlig digitalt teater, skabt til at være online. Idéen er at skabe forestillinger, der livestreames til publikum.

Idéen opstod under forårets corona-nedlukning, hvor Teater V havde premiere på deres første Digi-drama ‘Safe Space’.

Den nye teatergenre er live-teater og giver ikke kun mulighed for interaktion mellem skuespillere og publikum, men giver også mulighed for, at folk, der normalt ikke kan besøge teateret fysisk, kan opleve kunstformen.

Skriv dit manuskript inden den 8. marts

Hvis du har den næste, gode idé til et digitalt drama, så er det nu du skal til tasterne. Teater V modtager manuskrifter frem til den 8. marts 2021.

Læs mere og indsend dit manuskript til Teater V via deres hjemmeside:

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *