Valby Kulturdage corona nyhed

Sådan holder vi Valby Kulturdage i en corona-tid

Valby Kulturdage den 4. og 5. september bliver ikke som du kender dem – Se hvilke forholdsregler vi tager for at holde kulturdage i en corona-venlig udgave:

I praksis er Valby Kulturdage som vi kender det aflyst. Valby Langgade bliver ikke spærret af, loppemarkedet er aflyst, og du vil ikke kunne finde de lokale foreninger, partier og forretninger på gaden.

I stedet har vi vedtaget at opfinde en ny måde at afholde kulturdage på, som giver Valby mulighed for at samles om kulturelle opleveser uden at risikere for meget smittespredning.

Ti oplevelseszoner med restriktioner

Valby Kulturdage bliver opdelt i oplevelseszoner, hvor vi indenfor hver zone overholder restriktionerne om mængden i en forsamling.

På nuværende tidspunkt er der et maksimum på forsamlinger på 100 personer.

Derfor vil der ved ingangen til hver zone stå en medarbejder, der løbende holder øje med, hvor mange mennesker, inklusiv optrædende og medarbejdere, der er forsamlet. Er området fyldt, bliver du ikke lukket ind før andre har forladt området.

Hvis der opstår kødrande af mennesker rundt om zonerne vil de blive bedt om at sprede sig.

Indenfor zonerne bliver der plads til at stå tilpas spredt.

Du kan se placeringen af zonerne her:

Afspærrede oplevelseszoner Valby Kulturdage 2020

Ved ingangen til alle områder vil du finde spritbeholdere. Hvis du har nogen som helst symptomer på sygdom, skal du blive hjemme.

Ud over oplevelseszonerne er der program i Spinderiet og på Porcelænstorvet, og flere andre foreninger og kulturinstitutioner har meldt sig på banen med aktiviteter under kulturdagene.

Se hele programmet for Valby Kulturdage 2020 på valbykulturdage.dk:

Vi holder tæt øje med udviklingen

Styregruppen holder tæt øje med udviklingen i smittetrykket i København og med myndighedernes anbefalinger. Vi er i løbende kontakt med politiet og Københavns Kommune, som begge har godkendt de forholdsregler, vi tager i forhold til smitte.

Hvis det ser ud til at København kommer ind i en uheldig udvikling med stigende smittetryk, eller størrelsen på tilladte forsamlinger nedsættes, aflyser vi selvfølgelig Valby Kulturdage.

2 replies
 1. peter eliot juhl
  peter eliot juhl siger:

  hvor mange kan der være samtidig i valby lokalarkiv inklusive personale til olsenbanden-udstilligen. vel næppe mere end 2-3 personer. jeg spørger kun af interesse. håber at lokalarkivet kan presses ind i det nye storbibliotek på toftegårds plads.

  Svar
  • Katrine Clausager Rich
   Katrine Clausager Rich siger:

   Hej Peter,
   Der må vi være svar skyldig, vi ved hverken hvor meget personale der er i arkivet, eller hvor mange mennesker lokalerne er godkendt til. Men det er vi sikre på at de selv har styr på.
   Mvh Katrine, sekretariatet

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *