Økomarked pause 2019 nyhed

Økologisk Marked på Tingstedet holder pause i 2019

Miljøgruppen har i forbindelse med deres årsplan besluttet ikke at arrangere økologisk marked på Tingstedet i 2019.

Markedet har været et hyggeligt indslag i Valbys sommerliv siden 2011, hvor det blev startet op af Økologisk Markedslaug og det tidligere Miljøpunkt i Valby.

De seneste år har markedet haft svært ved at tiltrække stadeholdere nok, hvilket også har resulteret i et faldende antal besøgende.

Det tager miljøgruppen nu konsekvensen af, og lader de gule stade blive i garagen, for i stedet at fokusere på tiltag, der støtter op om Københavns Kommunes plan om at blive CO2 neutral i 2025.

Tiden er også til en vis grad løbet fra markedet, da man efterhånden kan få mange gode økologiske og bæredygtige varer i butikkerne fortæller formand for Miljøgruppen Henrik Palsmar.

Du kan dog stadig møde Jørgens økologiske torv på Tingstedet både tirsdag og lørdag, året rundt.

Læs mere om miljøgruppens arbejde i Valby lige her:

2 replies
 1. Steen Kjærsgaard
  Steen Kjærsgaard siger:

  Det er da super ærgerligt. Nu har vi i mange år deltaget som stadeholdere, og når vi så endelig er gået på pension, flytter til Grønttorvet i Valby og skal til at nyde det fantastisk hyggelige øko- marked som gæster/ kunder lukker I det. Nå godt ord igen, vi er sådan set enige i jeres begrundelser, men alligevel…
  Bedste hilsner og på gensyn i lokaludvalget.
  Marianne og Steen
  “Bækvang”

  Svar
  • Asger Gad
   Asger Gad siger:

   Det var heller ikke en let beslutning at tage, men i sidste ende fandt miljøgruppen at der gik for megen tid, energi og økonomi til at drive markedet i forhold til hvad stadeholdere og besøgende fik ud af det.
   Husk at I altid er velkomne til at deltage i miljøgruppens frivillige arbejde og her kan være med til at forme fremtidige miljøtiltag i vores bydel.

   Bedste Hilsner
   Asger Gad
   Miljømedarbejder Valby Lokaludvalg

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *