Nyt skolenavn nyhed

Nyt skolenavn offentliggøres den 27. maj

Vær med digitalt når det fælles skolenavn for Lykkebo Skole, Kirsebærhavens Skole og den kommende udskolingsafdeling ved Torveporten afsløres den 27. maj kl. 12.15.

I januar udskrev vi sammen med Børne- og Ungdomsforvaltningen en konkurrence om at navngive den nye, samlede skole i Valby Syd.

Efter at have modtaget mere end 100 navneforslag kan vi endelig offentliggøre det nye navn!

Så se med, når der sendes direkte fra Valby, og navnet på kvarterets grønne skole afsløres. Måske er det dit forslag, der er blevet valgt? Udsendelsen streames live her på skolens Facebookside:

Præmien for at vinde konkurrencen er en kasse sodavand. Og hvis vinderen er en elev fra en af de to nuværende skoler forhøjes præmien til sodavand til hele årgangen på begge skoler.

Mere inspirerende ungemiljø i Valby med ny skolestruktur

Den nye skolestruktur i Valby blev vedtaget af politikerne på rådhuset som en del af budgettet for 2021.

Når afdelingen på Torveporten efter planen står færdig i 2027, skal den være forbeholdt 6.-9. klasserne. De to nuværende skoler, Lykkebo Skole og Kirsebærhavens Skole, bliver basisafdelinger for eleverne i 0.-5. klasse.

Tanken med en fælles udskoling for hele skoledistriktet er, at der skal skabes et inspirerende og attraktivt ungemiljø i stil med det, der er på en efterskole, så skolen kan tiltrække og fastholde de ældste elever.

Med en samlet udskolingsafdeling for hele området får man også bedre vilkår for at tilbyde de ældste elever i Valby større variation og bedre kvalitet i valgfag og linjefag.

Læs mere om den nye skolestruktur i Valby Syd lige her:

Skoledistrikterne for den nye skolestruktur træder i kraft i 2022, og vi har netop haft dem i høring. I høringssvaret satte vi endnu en gang fokus på vigtigheden af sikre skoleveje på Retortvej, Lykkebovej og over Folehaven.

Læs mere og se vores høringssvar her:

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *