Folkekøkken Lykkebo skole nyhed

Nyt folkekøkken på Lykkebo Skole

Torsdag den 7. marts inviterer folkene bag et nyt folkekøkken på Lykkebo Skole til workshop med gratis mad og en snak om folkekøkken, måltider og lokalt sammenhold.

Lokale ildsjæle, Fritidscenter Ydre Valby og Lykkebo Skole er gået sammen om at lave det nye folkekøkken

Nyt samlingssted for lokalområdet

Folkekøkkenet skal fungere som et hyggeligt og uformelt sted, hvor man kan spise sin aftensmad med familie, venner og naboer i aulaen på Lykkebo Skole.

Nogle af områdets og skolens unge mennesker vil også blive inddraget i arbejdet med alt det praktiske omkring etablering og drift af folkekøkkenet.

For at skyde folkekøkkenet i gang inviterer initiativtagerne lokalområdets beboere til workshop med gratis mad og en snak om det nye folkekøkken:

Torsdag den 7. marts kl. 17.30-20.00

Vil du deltage i workshoppen er tilmelding nødvendig til juliehermansen@yahoo.dk senest den 28. februar.

Del din mening om det nye folkekøkken

Kan du ikke komme til workshop må du meget gerne bruge 5 minutter på at besvare dette spørgeskema om det nye folkekøkken:

Tre fællesspisninger inden sommerferien

Efter workshoppen testes konceptet af med tre folkekøkken-arrangementer inden sommerferien. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen:

  • Torsdag den 4. april
  • Torsdag den 2. maj 
  • Torsdag den 6. juni

Lokaludvalget har støttet opstarten af projektet med midler fra Lokalpuljen til afholdelse af workshop og de første tre fællesspisninger i 2019.

Valby rig på folkekøkkener

Der er efterhånden rig mulighed for at spise god mad med sine naboer i Valby. Hver tirsdag serverer de unge frivillige i Kraftwerket på vegansk mad i Kraftwerkets Folkekøkken, og på Vigerslev Bibliotek er folkekøkkenet også blevet en fast tradition.

Hvad synes du om de nye, lokale folkekøkkener? Og hvor kunne du tænke dig, der opstod flere?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *