Ny lyskunst i Folehavekvarteret

Ny lyskunst indviet i Folehavekvarteret

Valbys nyeste kunstværk ‘Valby Stjernen’ i Folehavekvarteret er indviet og tændt, og kan den næste tid nydes i vintermørket foran Vigerslev Bibliotek.

Kunstværket er skabt af arkitektduoen Byen Sover, som også står bag et lignende værk på Vestre Kirkegård. Værket er kommet til Valby med hjælp fra Områdefornyelsen Folehavekvarteret.

Værket er udformet med en masse små relieffer, der giver de besøgende noget at gå på opdagelse i. Alle reliefferne tager udgangspunkt i en historie eller fortælling om Folehavekvarteret.

I Områdefornyelsens adventskalender på Facebook får du historierne om de enkelte relieffer – følg med på deres Facebookside:

Midlertidig afprøvning af byrummet

Lysværket Valby Stjernen er en midlertidig afprøvning af, hvordan man kan arbejde med lys i det centrale byrum i Folehavekvarteret. Værket skal sætte fokus på den forestående omdannelse af det centrale byrum i Folehavekvarteret i 2023.

Den omdannelse er tegnestuen 1:1 Landskab i fuld gang med at færdiggøre – se en forsmag her:

Vi glæder os til at fortælle mere om planerne for det nye byrum – indtil da kan du nyde kvarterets nye kunstværk over det centrale byrum foran Vigerslev Bibliotek.

Hvad synes du om det nye kunstværk?

Psst… Der er også valg

Du interesserer dig for Valbys udvikling. Du har ofte en mening, og vil gerne have indflydelse.

Indtil den 14. januar kan du sende din opstilling og blive medlem af det nye Valby Lokaludvalg!

Læs mere om hvordan du stiller op lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.