De Livskloge nyhed

Mød en ny generation af seniorer

De Livskloge er et nyt fællesskab for mennesker med erfaring og alder. Mennesker, der er startet på seniorlivet, eller på vej fra arbejdsliv til seniorliv og dermed en ny identitet. Mød dem til deres første inspirationsmøde den 24. november.

Kort om De Livskloge

De Livskloge er en platform for demokrati og handlekraft i fællesskab. Et afsæt for bæredygtige initiativer. Initiativer, som har fokus på udvikling og forandring med social og samfundsmæssig værdi

Vil du være med fra starten i det nye fællesskab?

Kom til første inspirationsmøde:

24. november kl. 16.30 – 19.30

Værkstedvej 3, Valby

På toppen (festsalen) af det nye ”Grønttorvets Friplejehjem”

Tilmelding til Kirsten Henriksen, mail: kh@delivskloge.dk eller sms tlf. 40428493.

De Livskloge invitation

Vi har støttet inspirationsmødet med midler fra Lokalpuljen.

Nye generationer af seniorer på vej

Initiativtagerne beskriver selv De Livskloge som en platform for demokrati og handlekraft i fællesskab.

Netværket er henvendt til mennesker, der er på vej fra arbejdsliv til seniorliv og dermed en ny identitet. Eller som har gjort sig erfaringer med et seniorliv og måske savner rum for udfoldelse af initiativ og meningsfuld handling sammen med andre.

Du kan deltage i netværket der, hvor det lige præcis giver mening for dig og i det omfang, du har lyst og mulighed for. Du beslutter selv, hvilke initiativer, der skal udvikles og sættes i gang og med hvem.

De Livskloge etablerer netværk og partnerskaber med institutioner, organisationer og mennesker med det formål at skabe sammenhold og sammenhængskraft på tværs af kulturer, generationer og sociale forhold i lokale miljøer.

Læs mere om De Livskloge i deres folder:

Vi har støttet opstarten af det nye netværk med penge fra Lokalpuljen – se hvordan du også kan søge penge til lokale aktiviteter her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *