Løb mellem husene nyhed

Løb mellem husene på lørdag

Du kan stadig nå at melde dig til det årlige Løb Mellem Husene på lørdag, hvor løberuten lader dig udforske de almene boligområder i Valby og Sydhavnen og afsluttes med folkefest. Ruten er på 6 km.

Ruten er på 6 km. og går igennem Folehaven, Stubmøllevej, Händelsvej, Damagervej, Hammelstruphus, Grønrigsvej, Ved Rosenhaven, Elmehaven, og Bærhaven – alle sammen del af Boligforeningen 3b, som er en del af KAB-fællesskabet.

Løbet er for alle, uanset fitness. Man kan endda gå ruten, som er på 6 kilometer, og nyde arkitektur, frodig natur og opdage ukendte perler.

Løbet af arrangeret af boligforeningen 3B og den boligsociale helhedsplan Mit Kvarter for at give alle mulighed for at opleve, hvordan almene boligområder bidrager positivt til byens liv og fællesskaber.

Afdelingsbestyrelsen 3B

Afdelingsbestyrelsen i boligforeningen 3B viser årets løbetrøje. Ved at invitere til at løbe eller gå mellem husene vil de gerne vise frem, hvor skønt det kan være at bo alment – og hvor dejligt det er at bo her.

Tilmeld dig i dag

Tilmelding koster 70 kr. per voksen og 20 kr. per barn – og alle tilmeldte får en drikkedunk og T-shirt med hjem på dagen.

Meld dig til lige her:

Afslutning med folkefest

Efter løbet venter der en folkefest ved Kulturhytten i Folehaven.

Her er aktiviteter og underholdning som DJ, hoppeborg, sumobrydning og turnering i streetfodbold.

Løb Mellem Husene – snart i hele Danmark

Løbet blev for første gang afholdt i juni 2019 med stor succes. Her løb ca. 300 mennesker igennem flere af KAB-fællesskabets boligafdelinger i Valby og Sydhavnen.

Målet er med tiden at udbrede konceptet til at blive en stor national begivenhed bestående af mange lokale Løb Mellem Husene, der hvert år afholdes på samme dag i almene boligafdelinger over hele Danmark.

Løb Mellem Husene i Valby er støttet af vores Lokalpulje – se hvordan du også kan søge penge til lokale aktiviteter lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.