Lån en ladcykel – Gratis

Af hensyn til vores medarbejderes og din sikkerhed har vi sat udlån af vores ladcykel på pause under de nuværende restriktioner ift. corona. Vi tager løbende bestik af situationen, men åbner nok først op generelt udlån når vi må vende tilbage til kontoret.  

Valby Lokaludvalg har gratis udlån af ladcykel. Herunder kan du booke cyklen. Ladcyklen kan højst bookes i 5 dage ad gangen og det er kun muligt at have 3 aktive bookninger ad gangen. Ladcyklen er til transport af gods, og er ikke godkendt til transport af personer.

Du kan kun booke en cykel til afhentning / aflevering på hverdage i tidsrummet mandag – torsdag 9-16, fredag 9-15. Hvis cyklen skal bruges i en weekend, skal den altså bookes og afhentes senest fredag inden kl. 15, og afleveres igen tidligst mandag.

Ladcyklen kan lånes under følgende betingelser:

 1. Ladcyklen udleveres mod fremvisning af billede-id.
 2. Ladcyklen er låners ansvar under hele låne-perioden. Låner er ansvarlig ved tyveri, hærværk, færdselsuheld eller lign. Ladcyklen skal tilbageleveres i samme stand, som da den blev modtaget af låner.
 3. Lån af Ladcyklen er gratis, men det forudsættes, at låneren er bosiddende i Valby eller på anden måde har en fast tilknytning til bydelen.
 4. Ladcyklen må ikke videreudlånes til tredje part.
 5. Ladcyklen udleveres sammen med 1 nøgle til hver af de to låse, og det er låners ansvar at sørge for sikker aflåsning af ladcyklen ved hver parkering.
 6. Lånes ladcyklen for en periode, der også indbefatter aften og nat er det låners ansvar at fastlåse ladcyklen til nagelfast inventar i aflåst baggård eller lign.
 7. Låner skal være fyldt 18 år.
Valby Lokaludvalg ladcykel

Sådan booker du

Valby Lokaludvalgs Sorte Jernhest. Afhentes og afleveres ved Valby Bibliotek, Annexstræde 2

 • Marker alle de dage, du vil låne cyklen (også mellemliggende dage).
 • Du skal skrive det fulde afhentnings- og afleveringstidspunkt, f.eks. 09.00 – 13.00.
 • Udfyld skemaet og tryk “send”.
 • Du modtager en bekræftelse på e-mail, når din bookning er godkendt.
 
- Ledig
#
- Optaget
#
- Afventer
#
- Delvis optaget

Afhentningstidspunkt: Afleveringstidspunkt:

Fornavn (skal udfyldes):

Efternavn (skal udfyldes):

Email (skal udfyldes):

Telefon (skal udfyldes):

Evt. meddelelse:

 6