Henri Benis Trio

Cafe Sommerfuglen præsenterer med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen Henri Benis trio under Valby Kulturdage.

Henri Benis trio er garant for en melodiøs, bevægende og levende musikoplevelse. Den cubanske gruppe spiller musik fra deres hjemland med et moderne touch, men fortryller også publikum med egne originale numre. Henri Benis trio består af Henri Benitéz, Lisandro Bienes og Yohan Ramon.

Henri Benitéz har lang erfaring (15 år) med at spille elektrisk bas, kontrabas og han har en bachelorgrad i kontrabas fra musikuniversitetet (ISA) i Havana, Cuba. Henri har spillet i flere bands i Cuba og i Europa.

Lisandro Bienes er både sanger og spiller på adskillige instrumenter så som guitar, elektrisk bas, congas og bongos. Lisandro Bienes er uddannet musikunderviser fra Escula de Intructores De Arte i Santa Clara, Cuba. Siden 2013 har Lisandro boet i København og har spillet med flere forskellige bands i Danmark.

Yohan Ramon blev i 2018 uddannet ved Det Rytmiske Musik konservatorium i København, og han lever af at spille og undervise i en lang række forskellige sammenhænge. Han har blandt andet medvirkede som musiker i den musikalske teaterforestilling ’Vild Med Dans’ og har været på forårsturné med Isam B.

Valby Langgade
Musik
Fredag 04. Sep 19:00-21:00