Valbyrute-gåtur januar 2022 nyhed

Kom med på tur og oplev nye sider af Valby lørdag den 8. januar

Nyd den friske januar-luft og oplev nye sider af Valby, når vi sammen med ValbyLIV inviterer på Valbyrute-tur lørdag den 8. januar fra kl. 10-12.

Januar er mørk og kold, men en god gåtur i frisk luft kan gøre undere for vinterhumøret.

Derfor har vi sammen med ValbyLIV arrangeret en hyggelig formiddag, hvor du kan få rørt dig, opleve nye sider af Valby, og få en snak med os i lokaludvalget om det forestående valg.

Da arrangementet foregår udendørs, og vi ikke opfordrer til at forsamles mange mennesker, forventer vi at det bliver gennemført trods coronarestriktioner.

Få en kop kaffe og et rutekort mellem kl. 10 og 12

Vi er til stede på Aksel Sandemoses Plads ved Impact Roasters fra kl. 10-12, og du kan starte din gåtur når som helst indenfor det tidsrum.

Vi giver en kop kaffe eller andet at lune sig på fra kaffebaren og et par ord med på vejen om Valby Lokaludvalg, hvad vi arbejder med, og hvordan du kan deltage.

Du får udleveret et rutekort til syv Valbyruter – og fra Aksel Sandemoses Plads kan du kaste dig ud i enten:

Rød rute på 3,5 km.

Den mangfoldige rute tager dig igennem Den Hvide By, Arbejdernes Byggeforening, Vigerslev Haveforstad, Damhussøen, Langvaddam, Ålholm og Skellet.

Lilla rute på 5 km.

Den historiske rute går b.la. igennem Carlsberg og Valbys historiske bymidte – en af de bedst bevarede gamle landsbymiljøer i København.

Gul rute på 2 km.

Den lille villatur går igennem nogle af Valbys ældste haveforeninger, og kommer b.la. forbi elefanthækken og to dejlige legeområder. Vi opfordrer til denne rute hvis du har børn med på turen.

Du kan finde flere ruter på Valbyruter.dk – her er hele otte at vælge imellem:

Hør om lokaludvalgets arbejde

Inden du begiver dig ud på en rute, vil vi gerne fortælle dig om det arbejde, Valby Lokaludvalg laver i bydelen, og hvordan du lige nu kan tilmelde dig det forestående valg til lokaludvalget.

I februar skal der nemlig vælges et nyt Valby Lokaludvalg, og indtil den 14. januar kan du stille op som repræsentant for en lokal forening.

Læs mere om valget lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.