Walking Workshop Valby

Kom på sansevandring med Valby som scene

Lørdag den 5. august inviterer Kulturkontoret på en sanselig byvandring gennem Valbys gader, hvor du kan få åbnet din fantasi over for dig selv og byen.

Vandringen er fra kl. 10.30-12, og starter og slutter ved Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby. Billetter koster 80/40 kr (unge og studerende) og kan købes på Teaterbilletter.dk:

Ingen kender ruten på forhånd

Vandringen ledes af performancekunstneren Inge Agnete Tarpgaard, og skyder genveje igennem bydelens sidegader, ukendte kroge og lægger mærke til hidtil usete detaljer.

Hverken Tarpgaard eller deltagerne kender ruten for vandringen på forhånd, og det er derfor gennem mødet mellem tid og sted, oplevelsen skabes. Deltagerne skiftes til at føre gruppen og blive ført gennem det urbane rum, og får på denne måde muligheden for at se byen fra andres perspektiv.

Vandring i stilhed

Walking Workshop bliver fremført i stilhed for at forstærke deltagernes andre sanser; lugte bliver tydeligere, øjnene ser flere detaljer, og bydelen får en anden aura. Og dermed perception af byrummet og sin egen rolle i det.

Vi bevæger os hele tiden gennem tid og rum som mennesker, og her bliver det virkelig sat på spidsen, at det er dét, vi har gang i. Ens omgivelser bliver lidt som et fiktionelt univers, fordi man træder et skridt tilbage fra virkeligheden,” uddyber Inge Agnete Tarpgaard.

Efter vandringen deler deltagerne oplevelserne med hinanden.

Køb billetter

Billetter kan købes på Teaterbilletter.dk. Det anbefales, at man er over 12 år for at få det fulde udbytte af oplevelsen.

  • Tid: Kl. 10.30-12 
  • Entré: 80 kr/40 kr (unge og studerende)
  • Mødested: Valby Kulturhus 
  • Aldersgrænse: 12 år

Læs mere om forestillingen på Facebook:

Arrangementet er støttet af Valby Lokaludvalg. Vil du også søge om penge til en lokal aktivitet? Så læs mere om lokaludvalgets puljer her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *