Kulturfest Kulbaneparken nyhed

Kom med til Kulturfest i Kulbaneparken den 14. august

Du er inviteret til sommerens store fest i Kulbaneparken, hvor frivillige, foreninger, institutioner og aktører byder indenfor til en festlig dag med b.la. loppemarked, gadeteater, vandringer på byggepladsen, bar, musik, pandekagemaskine, fodbold, skattejagt, kunstworkshop og meget mere!

Kulturfesten afholdes fra kl. 12-21, og byder også på en officiel åbning af Lanternen, Kulværket og kunstgræsbanen, samt en smugåbning af Kulbaneparkens første etape.

Farvel til Områdefornyelsen

Kulturfesten får i år officielt besøg fra Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, da hun skal holde tale ved den officielle afsked med Kulbanekvarterets områdefornyelse.

De sidste fem år har områdefornyelsen drevet udviklingen i kvarteret, fået anlæggelsen af Kulbaneparken på skinner, og støttet op om kvarterets spirende foreningsliv.

Det bliver fejret kl. 14 med taler fra borgmesteren, formanden for kvartergruppen Inge Grønlund og projektchef Signe Thora Kampf Larsen.

Meld dig til Kulturfestens store loppemarked

I år bliver der også loppemarked, så hvis du er en af dem der har ting i gemmerne, som andre måske kan få glæde af, så skynd dig at reservere en bod.

Det gør du ved at skrive til kulturfesten@gmail.com. Standen koster 100 kr. Der er begrænset antal boder, og boden er først reserveret når du har fået et nummer samt betalt.

Se hele programmet for Kulturfesten her:

Program Kulturfest i Kulbaneparken

Læs mere om kulturfesten ovre hos Kulbaneparkens Venner:

Du kan også tilmelde dig begivenheden på Facebook:

Vi har støttet Kulturfest i Kulbaneparken med penge fra vores lokalpulje – læse mere om hvordan du også kan søge støtte til lokale aktiviteter lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *