Kom til gratis film og debat om bæredygtighed og miljø i Valby

Miljøgruppen inviterer til gratis forevisning af filmen I MORGEN med efterfølgende snak om, hvordan vi sammen kan gøre Valby grønnere og mere bæredygtigt. Det er onsdag den 27. september kl. 16 i Valby Kino.

Vi mødes i Valby Kinos lounge, hvor Miljøgruppens formand Henrik Palsmar kort vil introducere filmen og Miljøgruppens arbejde.

Små indsatser gør en forskel

Filmen er en positiv lille fortælling, hvori vi møder ganske almindelige mennesker der i hver deres små grønne bæredygtighedsprojekter er med til at gøre en forskel i forhold til de miljømæssige udfordringer vores fælles jord står overfor.

I Morgen film og debat Valby miljøgruppe

Efter filmen giver vi lidt at drikke i loungen. Med inspiration fra filmen snakker vi videre om, hvordan vi kan arbejde for miljø og bæredygtighed i Valby.

Begrænsede pladser – tilmeld dig nu!

Tilmelding til arrangementet enten på Facebook eller til miljømedarbejder Asger Gad på gn7s@okf.kk.dk. Der er begrænset antal billetter, som deles ud efter først til mølle princippet.

Meld dig ind i Miljøgruppen

Miljøgruppen er en åben borgergruppe hvor alle er velkomne. Vi arbejder tæt sammen med Valby Lokaludvalg og Københavns Kommune, hvilket gør, at vi er helt tæt på de grønne beslutninger, der berører vores bydel.

Næste møde i Valby Miljøgruppe afholdes onsdag d. 11. oktober. Tilmeld dig mødet ved at skrive til miljømedarbejder Asger Gad på gn7s@okf.kk.dk.

Læs mere om miljøgruppens arbejde på hjemmesiden:

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *