Fernisering Kirsebærbæltet nyhed

Kom til fernisering af Kirsebærbæltet – Valbys nyeste offentlige kunstværk

Torsdag den 7. april kl. 16.30-18 inviterer Områdefornyelsen i Folehavekvarteret til fernisering af værket “Kirsebærbæltet” på Kirsebærhaven, mellem Vinhaven og Druehaven.

Kirsebærbæltet er en serie af smukke, unikke fortovsfliser, der er skabt særligt til Folehavekvarteret med inspiration fra lokale fortællinger.

Bystander Fernisering af Kirsebærbæltet 2022_ny

 

Værket er blevet til ved stort lokalt engagement, og med støtte fra os og Områdefornyelsen i Folehavekvarteret.

Til ferniseringen kan du møde kunstneren bag værket Mille Kalsmose og de engagerede beboere, der har fået ny kunst til Folehavekvarteret.

Områdefornyelsen disker op med musik, gode snacks og lækre drikkevarer, så der er lagt i kakkelovnen til en top-hyggelig eftermiddag i Folehavekvarteret – den grønne landsby tæt på byen.

Om Kirsebærbæltet

Den danske billedkunstner Mille Kalsmose har med inspiration fra en beboerworkshop og historier fra kvarteret udviklet fliserne og kunstprojektet ”Kirsebærbæltet”.

På fortovet vil silhuetterne af kirsebærblomster, tidsler og syriske roser mellem sekskantede figurer danne et organisk mønster og på den måde brede sig udover fortovet. Fliserne er sandblæst i grønlige nuancer og har en CO2-absorberende overflade. De understreger derfor både en grøn forbindelse fra Vigerslevparken til Folehaven og bidrager til at reducere CO2.

Udviklingen og etableringen af kunstværket er finansieret af Områdefornyelsen Folehavekvarteret og vores Lokalpulje.

Se hvordan du også kan søge støtte til lokale aktiviteter og projekter lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.