Køb billetter til Hotel- og Restaurantskolens madfestival i august inden de er væk

For tredje gang inviterer vores miljøgruppe til Grøn Madfestival i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen torsdag den 22. august . Billetter til middage og workshops er sat til salg – køb inden de er væk.

Også i år bydes naboer, mad-interessenter, lokale skoler, potentielle elever, kursister og samarbejdspartnere på grøn inspiration og velsmag, når Grøn Madfestival afholdes torsdag den 22. august, som en del af Københavns store madfestival, Copenhagen Cooking.

I år er konceptet skåret lidt til, så der er fokus på middage, street food, workshops, smagninger og gode festivalvibes.

De helt grønne elever står bag to langbordsmiddage. Smørrebrød/caterne byder på både workshop og smørrebrød i streetfoodsalget. Skolens elever producerer pizza i haven og udbyder øl- og naturvinsmagning. Derudover afholdes en masse workshops, blandt andet en neurogastronomisk smagning.

Vores Købmand sælger egne varer. Scenen overlades i år til dj Rikke Bronx, som sætter strøm til den gode festivalstemning.

Billetterne til de mange gode events og spisetilbud er sat til salg. De plejer at blive revet væk, så det er allerede nu, du skal invitere familie, venner og ikke mindst samarbejdspartnere ind til smagfulde oplevelser.

Madfestivalen er skabt i samarbejde mellem Hotel- og Restaurantskolen og vores miljøgruppe – læs mere om deres arbejde her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *