2022 Valby Kulturdage kultur- og kreazone

Kæmpe kultur- og kreazone på Toftegårds Plads

Valby Kulturhus, Kraftwerket og Valby Bibliotek er gået sammen med en række aktører, der sammen tilbyder et tætpakket program med både musik, teater, kunst, litteratur og kreativ udfoldelse lørdag den 3. september på Toftegårds Plads.

Fra kl. 10 kan du lære om bæredygtig madlavning med Københavns Fødevarefællesskab Valby, der deltager med temaet GRØN MAD I VALBY. Kom også med på sanketur i by- og permakulturhaven Valbyhaven, der ligger foran Valby Kulturhus.

Fra kl. 11-17 er der et væld af aktiviteter at vælge imellem på pladsen:

  • Værkstederne i Valby Kulturhus bygger en arkadehal og rykker udenfor med eksempler på aktiviteter fra værkstederne på 4. sal.
  • Børnekulturstedet Valby tilbyder krea-workshop for børn og barnlige sjæle, hvor du bl.a. kan lave lamper af genbrugsmaterialer sammen med Lise Marker.
  • Valby Bibliotek byder på guidet fælleslæsning, forfattersamtaler, bogsalg og info om det nye bibliotek, som skal bygges på pladsen.
  • Valby Reparationsnetværk står klar til at hjælpe med at spare på penge og ressourcer, når de hjælper med at reparere det, du lige har der er gået i stykker.
  • Street art kunstner Mattia Chus fra Sketchy Monday i Kraftwerket udsmykker en container med et originalt værk.
  • Bæredygtighedsnørderne Re:wair, guider dig til at puste nyt liv i kasserede tekstiler.
  • Kunstnerkollektivet SPARK fortæller om tegnetilbuddet Sketchy Monday og organiserer et ”live painting”-pop up.
  • Omar ”The Chai Guy”, uddeler smagsprøver og fortæller om Chai’ens historie. Du kan også lære at lave en kop chai fra bunden af!

Børneteater med Teater Tatanka

Teater Tatanka præsenterer ‘Aladdin’ lørdag den 3. september kl. 11.

Historien fra 1001-Nats eventyr bliver her levende gengivet i en kombination af fortælling, iørefaldende sange og orientalsk dans. Et show med drama, skønhed og magi.

A. Aladdin Mette og Marco

Børnene danser, synger med, leger lampens ånder til den herlige musik. For børn fra 4 år og voksne.

Lær at tage polaroid-fotos

Shazia Khan inviterer til polaroid-fotoworkshop fra kl. 13-17, hvor børn kan lære at tage billeder og gøre brug af skygger og lys, reflektionen, farver og detaljer.

Der sluttes af med en lille fernisering, hvorefter børnene kan tage billederne med hjem. Tidsplan: Workshop kl. 13-16, fernisering kl. 16-17.

Musik på pladsen fra kl. 14-21

Musikforeningen RUSK akkompagnerer aktiviteterne på Toftegårds Plads med et musikprogram, der byder på både post-rockere og singer-songwritere.

Se deres program her:

Vegansk folkekøkken i det fri

KraftWerkets Folkekøkken inviterer til langbordsmiddag på Toftegårds Plads fra kl. 18, hvor der serveres en to-retters vegansk middag.

Vi håber du har lyst til at kigge forbi Toftegårds Plads på lørdag!

Se hele programmet for Valby Kulturdage den 2. og 3. september her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.