Handicapprisen 2020 nyhed

Indstil en kandidat til handicapprisen 2020

Kender du en person eller en gruppe, som i årets løb har gjort en særlig indsats for københavnske borgere med handicap? Så kan du indtil den 5. november indstille dem til årets handicappris, som uddeles af Københavns Handicapråd.

Prisen går til…

I anledning af FN’s internationale handicapdag uddeler Handicaprådet den 3. december 2019 en pris til:

En person eller en gruppe, der har stået for gode initiativer til gavn eller glæde for københavnske borgere med handicap.

Formålet med prisen er at fejre det gode arbejde for et mangfoldigt og inkluderende samfund.

Du kan indstille mennesker med og uden handicap, så længe der er tale om initiativer, der gør København til en bedre by for borgere med handicap.

Du kan f.eks. indstille:

  • Borgere der har ydet en særlig indsats til gavn for mennesker med handicap i kommunen.
  • En borger der på trods af et eller flere svære handicap, har bevaret et aktivt liv og bidrager med humør og livsglæde til at hjælpe andre.
  • En privatperson, forening eller organisation, som har skabt forhold, der forøger livskvaliteten hos mennesker med handicap.
  • En forretning eller virksomhed i Københavns Kommune, der er indrettet, så den i særlig grad tilgodeser behov hos mennesker med handicap.
  • Ansatte i Københavns Kommune, der gennem deres arbejde udviser en særlig interesse, omsorg eller konkret indsats til gavn for mennesker med handicap.

Handicapprisen består af en buket blomster, et diplom samt en særlig gave målrettet prisvinderen, der beløber sig til 6.000 kr.

Vinderen vælges af et udvalg bestående af Handicaprådets formand, Janne Sander, Handicaprådets næstformand, Laura Rosenvinge samt et eller flere relevante medlemmer fra Handicaprådet.

Hvis du mener, at du kender den helt rigtige vinder, skal du sende en skriftlig begrundelse til handicapraad@sof.kk.dk:

Der kan læses meget mere om prisen og tidligere vindere på Handicaprådets hjemmeside:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *