Hvor skal Valby hen?

Vil du være med til at sætte retningen for Valby de næste 20 år? Så deltag i lokaludvalgets bydelslaboratorier under Valby Kulturdage.

I 2017 skal Lokaludvalget skrive en ny plan for Valbys udvikling. Derfor inviteres alle Valbys borgere til at deltage i tre bydelslaboratorier under Valby Kulturdage, hvor både små og store spørgsmål og mulige løsninger kan komme på bordet.

De tre laboratorier har den overordnede titel: ’Hvor skal Valby være om 20 år?’. Laboratorierne tager udgangspunkt i tre temaer, som lokaludvalget har vedtaget skal være hovedtemaerne i den nye bydelsplan:

  • Tryghed – med særligt fokus på sikre skoleveje
  • Et Helt Valby – hvordan skaber vi et sammenhængende Valby, både trafikalt og socialt?
  • Miljø – med fokus på Valby som grøn boligby

Laboratorierne foregår lørdag den 3. september på Valby Bibliotek, og varer 45 minutter:

  • 11.00 – 11.45: Tryghed
  • 13.00 – 13.45: Et Helt Valby
  • 14.00 – 14.45: Miljø

Vil du deltage i et eller flere af laboratorierne, skal du skrive en mail med navn, tlf. nr. og hvilket laboratorium du vil tilmelde dig, til valbylokaludvalg@okf.kk.dk. Du er også velkommen til at møde op på dagen og deltage. Laboratorierne har karaktér af workshops, hvor der arbejdes meget konkret med løsninger på udfordringer og problemer i Valby. Resultatet tages med videre til diskussion i lokaludvalgets telt på kulturdagene.

I lokaludvalgets telt kan alle komme forbi i løbet af kulturdagene og tale med lokaludvalgets medlemmer.

Fakta:

Bydelsplanen skitserer Valbyborgernes ønsker til den fremtidige udvikling af bydelen. Planen bliver lokaludvalgets arbejdsplan, og bruges til at løfte Valby-projekter ind på Rådhuset. Formålet med planen er således at Københavns Kommune har mulighed for at prioritere de projekter i Valby, som borgerne rent faktisk ønsker, og som afspejler bydelens interesser og synspunkter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *