Blues Dance CPH koncert Valby nyhed

Hør lækker blues-musik og lær at danse til

Blues Dancing CPH inviterer til en aften med masser af dans og lækker bluesmusik med Sahra da Silva og hendes Blues Quartet i Valby Kulturhus den 7. december.

Vi har støttet koncerten, hvor musik fra et af 50’ernes famøse pladeselskaber, Chess Records, er i fokus. Koncerten er arrangeret af foreningen Blues Dancing CPH.

Lær at danse – eller bare nyd musikken

Programmet den 7. december byder på masser af lækker bluesmusik og dans. Du er velkommen uanset om du har prøvet at danse bluesdans før eller ej.

Er du ny, har du mulighed for at lære det grundlæggende til en intro-time før koncerten starter. Er du en erfaren bluesdanser, så fortjener du at opleve Sahra da Silvas sjælfulde stemme.

Og er du vild med bluesmusik, men lidt usikker på det her med dansen, er du også meget velkommen til at dukke op og nyde musikken.

  • Kl. 20: Dørene åbner
  • Kl. 20.30: Intro-time i bluesdans for begyndere 
  • Kl. 21.00: Live musik og dans med Sahra da Silva Blues Quartet

Billetter koster kr. 60 kr. for medlemmer af foreningen Blues Dancing CPH og 90 kr. for ikke-medlemmer.

Billetter kan købes i døren eller i forsalg på Billetto:

En etableret Blues-dronning

Københavnske Sahra da Silva har de seneste 10+ år været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues-artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone med flere.

Sahra Da Silva

Sahra arbejder med et varieret udvalg af musikere og projekter. Udover over at skrive og synge sin egen musik, omfavner hun glædeligt jazz og bluesens tradition for improvisation, både musikalsk og i form af blandede konstellationer.

Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet.

Mere bluesdans i København

Blues Dancing CPH er en frivillig forening for danseglade entusiaster. Den blev stiftet i foråret 2014 med formålet at fremme bluesdans i København.

Foreningen arrangerer bluesdans hver torsdag i Valby Kulturhus – se mere på foreningens Facebookside:

Blues Dancing CPH har fået en underskudsgaranti fra vores Lokalpulje til at gennemføre koncerten den 7. december – læs mere om hvordan du kan søge støtte til lokale aktiviteter lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *