Visirer til sundhedsvæsenet corona Valby nyhed

Hjælp de frivillige i Værkstedshallerne med at pakke visirer til sundhedsvæsenet

Copenhagen FabLab på Julius Andersens Vej efterlyser frivillige, der vil hjælpe med at pakke visirer og gøre dem klar til afsending til landets hårdt arbejdende sundhedspersonale.

Copenhagen FabLab i Værkstedshallerne i Valby Idrætspark er normalt et åbent slaraffenland for kreative sjæle, der kan betjene værkstedets laserskærere, symaskiner og 3D-printere. Men lige nu bliver der kun produceret én ting i værkstedet: Visirer til landets sundhedspersonale.

Visirerne er et af de vigtige værnemidler, der skal beskytte personalet fra at blive smittet med corona-virus. Der er mangel på dem, og da de består af to plastikdele, kan de forholdsvis nemt fremstilles på labbets 3D-printere. Alle 14 printere er lånt ud til frivillige, der fremstiller visirerne på livet løs.

Værkstedet har nu bedt om hjælp til at finde flere frivillige, der kan pakke resultatet af anstrengelserne ned og gøre dem klar til forsendelse.

Pakkestationer godkendt af corona-kommandoen

I svalegangen ud for værkstedet er der etableret otte pakkestationer, der med den daglige leder af Værkstedshallerne Rasmus Fangel Vestergaards ord er ‘godkendt af corona-kommandoen fra hæren’.

Her kan du møde op et par timer når du har tid og lyst til at give en hånd. Opgaven består i at pakke og klippe elastikker til visirerne, og kræver kun at du kan tælle til ti og betjene en saks.

Der er personale til stede hver dag mellem kl. 9 og 17 – men pakkestationerne står fremme døgnet rundt, så du kan sagtens kigge forbi på andre tidspunkter.

Værkstedshallerne ligger på Julius Andersens Vej 1. Indgangen til dem er lige nu besværliggjort af byggearbejde i området, men her kan du se hvordan du finder ind:

Værkstedshallerne Julius Andersens Vej 1

Der er god afstand mellem pakkestationerne, masser af håndsprit og udendørs håndvaske, så sundhedsstyrelsens anbefalinger kan overholdes.

Hvis du vil høre mere om opgaven kan du kontakte daglig leder af Copenhagen FabLab Rasmus Fangel Vestergaard på y7ox@kk.dk eller på telefon 2015 4041.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *