Guide til børnefamilier valby kulturdage nyhed deling

Guide til børnefamilier på Valby Kulturdage

Kulturdagene banker på, og børnene vil af sted! Men hvor skal børnefamilierne søge hen når kulturdagene er spredt på fem lokationer? Vi har sammensat et forslag til to dage med et væld af sjove oplevelser:

Fredag

Spinderiet med forlystelser, kage og cirkus

Vi foreslår at starte kulturdagene i Spinderiet, på Porcelænstorvet og i Prøvehallen. På Porcelænstorvet kan der købes billetter til de sjove forlystelser, der i dagens anledning er stillet op.

Fra kl. 15 er der gratis kage og cirkus med Benny Schumann på torvet under overdækningen. Og kl. 16 kan du være heldig at få et ekstra stykke kage med på vejen, når Karius og Baktus deler ud i Prøvehallen.

Toftegårds Plads: Lopper og bevægelse

Fredag kan fortsætte på Toftegårds Plads Nord, hvor det store børneloppemarked åbner kl. 16. Her kigger gøglertruppen Øglegøglerne også forbi.

Når der er shoppet igennem i loppeboderne kan eftermiddagen slutte med idræt, sport og leg i foreningsområdet ved Toftegårds Plads Nord. Prøve at fægte, skyde til måls og stå på skøjter!

Glad pop på Tingstedet

Slut fredagen af på Valby Tingsted, hvor Louise Dubiel byder på glad, dansk popmusik fra den centrale musikscene kl. 17.30.

Louise Dubiel

Her kan der også købes lækker aftensmad hos street food sælgerne på pladsen.

Lørdag

Toftegårds Plads Syd – krea og teater

Lørdag formiddag kl. 10 rykker Valby Kulturhus ud på Toftegårds Plads Syd med et væld af kreative aktiviteter. Start jeres lørdag med krea med papir og bøger, lave nøgleringe af genbrugsplast, lave unik keramik der brændes med det samme i Raku-ovnen, og gå på jagt i Valby Biblioteks bogmarked.

Hvis du har legetøj hjemme, der er gået i stykker, kan du tage det med forbi Repair Caféen, hvor de frivillige kan få det meste til at virke igen.

Fra kl. 13 er der også det akrobatiske gadeteater På Bænken at opleve på pladsen, og Ballonklovnen Bobo og Flødebolle Bent kigger forbi med klovnerier og flødebollesjov.

Efter sjov og ballade på Toftegårds Plads Syd kan I tage en ekstra tur blandt lopperne på nordpladsen, før I begiver jer til Aksel Sandemoses Plads.

Gøgl og piratshow på Aksel Sandemoses Plads

Her kan I gense Øglegøglerne kl. 15, slå jer ned med en pandekage til de små og en kop kaffe til voksne, og gøre klar til Palle Pirat Show, der går på 16.30.

Slut dagen af med afrikansk trommedans samme sted kl. 18, som foreningen My Horizon står for.

Det er bare én af de tusind måder man kan sammensætte et par festlige kulturdage på. Gå selv på opdagelse i programmet og find de ting, du ikke vil gå glip af:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.