Talentscenen gratis koncerter nyhed

Gratis klassiske koncerter hver mandag frem til sommerferien

Foreningen PB7 talentscenen indtager hver mandag frem til sommerferien koncertsalen hos Frelsens Hær på Valby Langgade 83 med gratis, klassiske koncerter.

Her er siddepladser til 150 personer, og børn og voksne i alle aldre inviteres indenfor til mandagskoncerterne med talenter inden for både klassisk og rytmisk musik.

Programmet for koncerterne er sammensat af de musikstuderende selv og afspejler musikkens mangfoldighed. Dan Kocurek og pianist Christine Eggert på billederne her står for musikken den 28. marts kl. 19:

Programmet for mandagskoncerterne annonceres løbende på PB7 talentscenens Facebookside:

Foreningen håber især, at rigtig mange børnefamilier vil komme til koncerterne, så de kan bidrage til en styrkelse af børns og unges interesse for klassisk og rytmisk musik.Mandagskoncerter marts

En støtte til vækstlaget

Til mandagskoncerterne kan unge talenter fra vækstlaget, MGK og musikkonservatorierne få scenetid til at afprøve de instrumentale færdigheder på et højt teknisk niveau, både som solister og i samspilsgrupper.

Talentscenen et gratis tilbud, som kan være med til at sikre fødekæden af en ny generation musikere til fx Det Kgl. Kapel, DR og andre af landets professionelle orkestre.

Læs mere om PB7 talentscenen her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.