Biodiversitetspulje runde 2 nyhed

Giv dit input til kommunens nye biodiversitetsstrategi

Tirsdag den 13. september kl. 16 inviterer Københavns Kommune til borgermøde, hvor du kan blive klogere på og give dine input til hvordan kommunen skal arbejde for mere og rigere natur.

Københavns Kommunes nye strategi for biodiversitet skal gælde fra 2022-2050. Strategien skal beskrive hvordan København kan blive en by med vilde blomster, plads til insekter og smådyr og mere natur i lokalområderne.

Strategien er lige nu i offentlig høring, og til borgermødet kan du blive klogere på planen for, hvordan kommunen sammen med dig og byen vil sikre mere og rigere natur, flere arter og bedre adgang til naturoplevelser for alle.

Borgermødet afholdes:

Tirsdag d. 13. september kl. 16-18 

Njalsgade 13, 1. sal 

2300 København S 

Tilmeld dig borgermødet her på Billetto:

På mødet vil fem oplægsholdere præsentere temaer fra strategien:

  • Anna Gerd Skaaning Ellerbæk (landskabsarkitekt og beplantningsudvikler i Københavns Kommune), vil fortælle om kommunens drift af de grønne områder med fokus på biodiversitet
  • Lars Angantyr (udviklingskonsulent i Københavns Kommune) fortæller om biodiversiteten i Københavns Havn og ’den blå by’
  • Knud Erik Hansen (formand for Danmarks Naturfredningsforening) i København fortæller om, hvordan vi skaber ny biodiversitet
  • Jaris Bigler (naturvejleder i Københavns Kommune) og Anne Dahl Refshauge (landskabsarkitekt i Københavns Kommune) vil fortælle om, hvordan vi kan arbejde med biodiversitet blandt unge og på uddannelser

Mødet vil inspirere dig til at give dine input og holdninger til strategien, inden den skal vedtages endeligt af Borgerrepræsentationen.

Biodiversitet strategi borgermøde september

Forslaget til den nye strategi er i offentlig høring fra d. 23. juni til d. 18. september. Se høringsmaterialet og send dit høringssvar her:

Forslaget til den nye strategi for biodiversitet er udarbejdet på baggrund af borgerinddragelse sidste år og i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.