Vindere frivilligpris 2020 nyhed

Frivilligprisen 2020 går til Valby Badminton Club

Stort tillykke til Valby Badminton Club, der blev årets vinder af Frivilligprisen og dermed 10.000 kr. og en vandrepokal. Søndag fik de overrakt prisen til en meget lille, corona-sikret fejring.

På grund af corona kunne vi ikke gøre prisoverrækkelsen til den store fest, som den fortjener at være.

Prisen blev overrakt af lokaludvalgets prisjury bestående af Benjamin Friis, Dorte Juul Viborg og Henrik Christensen sammen med den tidligere vinder Valby Kino, repræsenteret ved Emmanuelle Kortholm.

De glade modtagere fra Valby Badminton Club var formand Maiken Christensen, kasserer Anette Nielsen og ungdomstræner Teis Nielsen.

Selvom der ikke var mange mennesker tilstede, var glæden stor hos formand Maiken:

Det betyder meget for os at få en pris som denne. Vi er mange, der bruger masser af tid på frivilligt arbejde i klubben. Prisen er en stor anerkendelse af det arbejde og giver noget ny energi til at fortsætte arbejdet.”

Med prisen følger 10.000 kr., og formanden fortæller at “vi glæder os til at finde ud af, hvad vi skal bruge pengene på, så de bedst muligt kan komme vores medlemmer til gode.” 

Et stærkt felt af kandidater

Der var i alt syv nominerede til årets pris:

I år er afgørelsen om en vinder truffet ved en afstemning blandt Valbys borgere og en jurybeslutning, der hver har vægtet 50%. Valby Badminton Club fik flotte 18% af de 1796 stemmer, der blev afgivet. Juryens endelige valg på Valby Badminton Club bygger på klubbens sociale engagement, og de mange aktiviteter, der bliver lavet for foreningens medlemmer.

Vi vil gerne takke alle de nominerede for deres store frivillige arbejde i bydelen!

Ny, flot pokal – fra frivillige til frivillige

Uddeling af frivilligprisen er kommet i gang igen efter et års pause, på initiativ af blandt andre Benjamin Friis, som sidder i Valby Lokaludvalgs udvalg Et Helt Liv.

Han fortæller “Jeg glæder mig allerede til at se hvem VBC skal give pokalen videre til næste gang.”  

Frivilligprisen er blevet uddelt to gange før, men det skarpe øje vil bemærke, at årets pokal er ny. Den gamle gik desværre i stykker, og derfor trådte de frivillige i CPH FabLab endnu en gang til og lavede en ny.

Frivilligpris 2020 pokal

Pokalen er lavet i samme ånd som prisen, af frivillige til frivillige. Rasmus fra Fablab fortæller, at “ingen af de frivillige har vidst hvad de byggede til, så de har været lige så nysgerrige som alle os andre på at se hvad det endte med.”

Pokalen er en vandrepokal, og skal altså videre til en ny, heldig vinder næste gang vi uddeler frivilligprisen.

Læs mere om frivilligprisen her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *