Indstilling Tanja fra Alle Må Være i Danmark

Formål med det frivillige arbejde

Alle Må Være i Danmark er en kampagne der startede for et år siden for fællesskab lavet af en lille gruppe frivillige i Valby. Kampagnen kom som en reaktion på en stigende hadefuld retorik, og har til formål at fortælle og lære andre, at man ikke skal snakke dårligt om andres hudfarve, religion, kultur eller land og det ikke er OK at synes en bestemt slags mennesker skal smides ud. Der er os der mener, at alle slags mennesker må være i Danmark og vi er så mange flere end dem der siger noget andet.

Aktiviteter i det frivillige arbejde

Kampagnen er primært en T-shirt kampagne, der gennem det simple logo “Alle Må Være i Danmark”, spreder et budskab om at tolerance og diversitet, som selv små børn kan forstå. Udover det er der en instagram og facebook side der jævntligt deler viden om diskrimination, racisme og tolerance. Jævnligt hænger frivilliggruppen også plakater op og deler flyers ud.

Beskrivelse af den/de frivilliges indsats

Tanja er en ildsjæl uden lige. Hun har med egne penge startet kampagnen op, med et ønske om at gøre verden til et bedre sted. Hun vender ofte tanker omkring hvad hun skal dele på sociale medier, holder sig konstant opdateret om hvad, der foregår i den politiske verden og bruger hvert øjeblik hun får på at forbedre kampagnen. Hun er en stor inspiration ift. hvordan man kan bruge sine egne ressourcer til at hjælpe andre.

Opnåede virkninger for målgruppen

Kampagnen har i løbet af det sidste år fået mere og mere opmærksomhed og anerkendelse, både fra prominente personer indenfor anti-diskriminationsmiljøet, politikere og influencers. Vigtigst af alt er dog, at børn og unge ser budskabet, både gennem sociale medier, børnehaver og folkeskoler, hvor Tanja har delt flyers ud.