Repair cafe november 2022 nyhed

Få hjælp til dine små reparationer torsdag den 10. november

Torsdag den 10. november sidder vores frivillige fiksere klar til at lære dig, hvordan du redder dine ødelagte ting fra udsmidning og giver dem nyt liv – det er fra 17-19 i Valby Kulturhus og ganske gratis.

Tag ting med, der er gået i stykker, så ser du sammen med de frivillige på, hvordan de kan repareres. Alle reparationer er gratis og foregår i fællesskab – der er ingen garanti for succes, men du bliver helt sikkert klogere.

Der er næsten igen grænser for, hvad de frivillige kan hjælpe med at reparere. Det skal bare kunne medbringes og stå på et bord.

Fikserne har erfaring med alt fra kasketter og lamper til rørforstærkere og fjernstyrede biler. Hvis der er behov for reservedele eller materialer, reparationscaféen ikke har liggende, skal du selv stå for at anskaffe dem. Medbring også gerne batterier, ledninger, medier til test, brugsanvisninger, ekstra dele eller andet, der kan blive nødvendigt for reparationen.

Du kan læse mere og stille spørgsmål i netværkets Facebookgruppe:

Om reparationsnetværket

Valbys reparationsnetværk er startet op som et samarbejde mellem Copenhagen FabLab og vores miljøgruppe ud fra tanken om, at hvis vi reparerer i stedet for at smide ud, sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

Netværket består af en gruppe frivillige reparatører, der en gang om måneden afholder Repair Café på 4. sal i Valby Kulturhus. Her kan du få hjælp til at reparere dine ødelagte ting.

Læs mere om netværket og meld dig evt. som fikser, hvis du har hænderne godt skruet på, lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *