Få billigere og klimavenligt lys i din butik

Vil du være med til at afprøve en ny måde at udskifte og finansiere nyt og bedre lys i din butik? Du får adgang til et unikt udvalg af de nye LEDpærer hos det lokale valbyfirma Lightzone. Det betyder, at du kan få det lys, der passer til lige din butik. Finansieringen er der også taget hånd om med et nyt koncept LEDleasing.

Lightzone samarbejder med Valby Lokaludvalg og Grønne Erhverv, Københavns Kommune, der begge har det overordne mål, at skabe grøn vækst i København og reducere vores påvirkning af klimaet. Målet er, at LEDlease-projektet skal skabe grøn vækst både for butikkerne, der får installeret det nye lys og for Lightzone, som sætte lyset op. Grønne Erhverv vil følge projektet og gennem billeder og evt. videoer dokumentere det på facebook, så andre virksomheder kan få inspiration til, hvordan de også kan få bedre, billigere og mere klimavenligt lys. København er allerede kendt i verden, som en grøn by. I 2014 har København vundet prisen som Europas Grønne hovedstad. I den forbindelse kommer der mange udenlandske gæster til byen for at se på grønne løsninger og butikker som har fået nyt lys med LEDleasing kunne blive et interessant besøgssted.

Har du lyst til at være med i pilotprojektet eller høre mere om LEDleasing så kan du kontakte Danny Dhir fra Lightzone på info@lightzone.dk eller miljømedarbejder i Valby Lokaludvalg Dorte Grastrup-Hansen på zm5y@okf.kk.dk eller mobil 20 33 71 10 senest mandag den 17. juni. Der er brug for tre virksomheder.

 

Fakta:

Din virksomhed kan kvit og frit opnå op til 90 % besparelser på elregningen ved at konvertere til LED belysning med LEDleasing.

Lightzone ApS tilbyder virksomheder, som gerne vil gøre en forskel for miljøet og samtidig spare penge, LED belysning kvit og frit. Vi kalder det LEDlease.

LEDlease konceptet er en investering i energi-besparelser uden omkostninger.  Det vil sige at Lightzone leverer dine nye LED lyskilder helt uden ekstra omkostninger for din virksomhed. Du finansierer ganske enkelt de energieffektive lyskilder, med den besparelse på elregningen som de genererer! På den måde bliver LEDlease en slags løbende betaling for de energivenlige lyskilder.

Den typiske LEDlease aftale varierer fra 12 til 36 måneder, hvorefter lyskilderne overdrages til dig kvit og frit.

Du opnår en win win situation, ved at finansiere besparelser med leasing af energieffektive lyskilder. Modellens fordele kan bedst beskrives som en investering, med nul indflydelse på virksomhedens cash flow.

Læs mere på LEDlease på www.ledlease.dk.