Saxtorpvej daginstitutioner henvendelse nyhed

Endnu en institution på Saxtorphsvej kan ikke forhindres

Efter borgermøder, dialogmøder og møder med forvaltningen står det nu klart, at den nye daginstitution på Saxtorphsvej bliver anlagt. Der er flere tiltag på vej for at løse trafikproblemerne på villavejen.

Med Budget ’20 blev der på rådhuset truffet en politisk beslutning om at placere en ny daginstitution på Saxtorphsvej, til vores store overraskelse.

Vi har siden, sammen med beboerne i området, forsøgt at finde en anden placering for institutionen. Vi mener nemlig, at kvarteret i sin tid blev lovet at kunne beholde sin sidste, grønne plet, efter der allerede er bygget to institutioner på den lille villavej.

Men status er, at vi ikke kan forhindre, at der bliver bygget endnu en daginstitution på Saxtorphsvej. Vi håber dog stadig, at der er politisk vilje til at se på størrelsen af den nye institution, så der i det mindste kan blive tale om en institution med lidt bedre plads og udeareal til børnene.

De alternative placeringer, vi har foreslået, kan ikke realiseres hurtigt nok i forhold til behovet for flere pladser

Vi har dog opnået, at forvaltningen tager vores bekymringer alvorligt, og vi vil sammen med beboerne fortsætte dialogen om de nye trafikløsninger og størrelsen på den nye institution. Lokaludvalget vil følge op på sagen med et brev til borgmesteren.

Læs mere om sagen med endnu en daginstitution på Saxtorphsvej lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *