Cykelværksted Langgade Nærgenbrugsstation nyhed

Cykelkærlighed og kreaværksted på Langgade Nærgenbrugsstation

De næste to onsdage kan du give din cykel kærlighed og være med til at lave et genbrugs-kunstværk, når Langgade Nærgenbrugsstation inviterer indenfor til hyggelige og lærerige workshops for både små og store.

Begge workshops afholdes onsdag den 25/5 og onsdag den 1/6 kl. 16-18, og er åbne for alle.

Giv din cykel kærlighed

I samarbejde med Folkets Cykelværksted inviterer nærgenbrugsstationen på workshop, hvor du kan få hjælp til små reparationer på din cykel.

Du kan f.eks få hjælp til at stramme og smøre kæden, lappe det flade dæk og udføre andre, mindre reparationer. Der stilles værktøj og vejledning til rådighed.

Langgade Nærgenbrugsstation cykel

Du er velkommen til at medbringe egne reservedele som du kan få hjælp til at montere. Ved større eller mere komplicerede reparationer henvises dog til de lokale cykelsmede

Kreaværksted – sæt de kreative tandhjul i gang

Nærgenbrugsstationen vil gerne have skabt en stor kollage af brugte metalgenstande til udstilling i værkstedet.

Både små og store kreative sjæle er inviteret til at skabe med på kunstværket. Medbring gerne genstande hjemmefra, f.eks. tandhjul, flaskepropper, gammelt legetøj, ødelagt værktøj, knækket bestik mm.

Workshoppen er åben for alle aldre.

Begge workshops afholdes:

  • Onsdag d. 25.5. kl. 16.00-18.00
  • Onsdag d. 1.6. kl. 16.00-18.00

Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op på nærgenbrugsstationen på Herman Bangs Plads.

Vær med til at skabe en aktiv og levende plads

Valbys nye nærgenbrugsstation på Herman Bangs Plads åbnede i april. Genbrugsstationens arealer både inde og ude kan bruges til aktiviteter og værksteder, arrangeret af lokale netværk, privatpersoner og foreninger.

Har du selv ideer til aktiviteter på Valby nye nærgenbrugsstation, så kontakt projektleder Søren Løkke på mobil 41628461 eller mail@sorenlokke.dk:

Du kan også finde Søren nede på Langgade Nærgenbrugsstation på onsdage mellem 14 og 18.

Fakta om Langgade Nærgenbrugsstation

En nærgenbrugsstation er en lille, urban genbrugsstation som kan tage imod mindre mængder affald. Der findes otte af dem i København, hvor Langgade er nyeste skud på stammen.

På nærgenbrugsstationerne kan du sortere dit affald i 12 forskellige fraktioner, og aflevere eller klunse effekter til/fra bytterummene.

ARC står for driften af nærgenbrugsstationerne på vegne af Københavns Kommune, som ejer nærgenbrugsstationerne. Genbrugsstationen holder åbent onsdag og fredag fra kl. 12-18, lørdag og søndag fra kl. 10-16.

Læs mere om genrugsstationen og hvilket affald, du kan sortere, ovre hos ARC:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.