Klubhus Kulbaneparken byggeplads nyhed

Byg det nye klubhus imens der er byggeplads i Kulbaneparken

Hvis Kulbaneparkens nye klubhus ikke kan bygges imens maskinerne alligevel arbejder i parken, kan vi lægge mindst 2 mio. kr. oveni prisen til at etablere en ny byggeplads. Så vi håber politikerne lytter til vores ønske, når overførselssagen forhandles i næste uge.

Lige nu er anlæggelsen af første etape af Kulbaneparken i fuld gang, og forarbejdet til parkens 8-mands kunstgræsbane bliver gjort:

Foto: Fotojournalist Jens Panduro

Derfor er vores højest prioriterede ønske til overførselssagen, at der afsættes penge til at bygge det lovede klubhus i Kulbaneparken. Det er nemlig vigtigt, at det bliver bygget imens der alligevel er maskiner og byggeplads i parken.

Skal der etableres byggeplads på ny for at bygge et klubhus, kan vi hurtigt lægge mindst 2 mio. kr. oveni regningen.

Der har også vist sig opbakning på rådhuset, hvor både Kultur- og Fritidsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget har indstillet projektet til overførselssagen, der forhandles fra mandag i uge 12:

Klubhuset skal tilbage til Kulbaneparken

Da anlægget af Ringstedbanen begyndte der, hvor Kulbaneparken nu anlægges, blev det klubhus Rikken FC benyttede flyttet ud i Valby Idrætspark, med lovning om, at det ville blive flyttet tilbage.

På grund af nye bygningsreglementer vil det dog være uforholdsmæssigt dyrt at flytte klubhuset, der også bliver flittigt benyttet på sin nye placering.

Vi har derfor foreslået, at der bygges et nyt klubhus ved kunstgræsbanen i Kulbaneparken, til glæde for det spirende foreningsliv i området.

Læs mere om sagen her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *