Bydelsplan 2017 er skudt i gang

Søndag den 12. juni skød lokaludvalget arbejdet med bydelsplanen i gang. I høj sol mødtes 10 af lokaludvalgets medlemmer og suppleanter til brunch og en indledende snak om, hvor Valby skal hen.

Medlemmerne var rundt om rigtig mange ting: Blandt andet om udviklingsmulighederne for Toftegårds Plads, hvordan Valby får et tryghedsløft, og hvordan lokaludvalget kan være med til at ’brande’ Valby – gerne i samarbejde med små og store erhvervsdrivende. Der blev også peget på, hvordan vi kan få udbredt kendskabet til Valby mange små og fine – men lidt hemmelige – grønne oaser. Store og kendte udfordringer var selvfølgelig også i spil, blandt andet den fortsatte udvikling af Valby Idrætspark, Ny Ellebjerg Station og Letbaneprojektet.

Et helt Valby 

De mange kommende boliger i Valby Syd kommer til at ændre Valby, og lokaludvalget er meget optaget af, at bydelen kommer til at hænge godt sammen. Derfor blev et tema om Et Helt Valby et af de gennemgående på dagen. Der blev talt om skolekapacitet, sikre skoleveje og om at ’flytte’ kulturen mod syd i Valby.

Nu skal udvalget i gang med den videre proces. Vi skal have fundet ud af, hvilke temaer og konkrete projekter vi vil pege på. Hvordan vi får indsamlet mange og gode idéer fra alle bydelens borgere. Og hvordan borgerne kan være med til at kvalificere de idéer, lokaludvalget selv har fået.

Mød os på Valby Kulturdage

Helt sikkert er det, at I kommer til at møde os på Valby Kulturdage d. 2. og 3. september, hvor vi vil være der og tale om Bydelsplan 2017. Men vi kommer også til at lave workshops, møder og events i løbet af efteråret, hvor vi vil prøve at engagere så mange forskellige borgere som muligt på mange forskellige måder, så vi er sikre på, at bydelsplanen bliver HELE Valbys plan.

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *