Borgermøde om Kultur og Identitet

Torsdag den 23. november kl. 18.00 indbyder Valby Lokaludvalg borgerne i Valby til at komme med gode ideér og visioner for kulturen i Valby. Arrangementet finder sted i Prøvehallen.

Dialogen med borgerne skal bruges til at komme på sporet af Valby identiteten eller identiteterne, som er en forudsætning for, at Valby Lokaludvalg kan arbejde med kulturen.

Peter Olesen indleder med et fotoshow om Valbys kulturelle identitet, som han ser det igennem sine briller. Peter Olesen er kendt som journalist, forfatter og aktiv Valbyborger med holdninger til sine omgivelser. Peter Olesen vil give et bud på, hvordan der tegnes en klarere profil og identitet i Valby.

Valby Lokaludvalg støtter hvert år mange kulturelle aktiviteter, der giver oplevelser for alle borgere i Valby og skaber debat. Aktiviteterne skal samle forskellige befolkningsgrupper og kulturelle udtryk. I 2007 vil Valby Lokaludvalg arbejde med et tema, som skal være med til at sætte nogle spor i Valby i løbet af året. Et eksempel på et tema kunne være, hvordan kunstnere kan være med til at skabe mere udsmykning i byens rum. Der vil ikke kun være åndelig føde på mødet i Prøvehallen, men der serveres også et måltid mad, samt drikke til alle fremmødte.