Winter Jazz nyhed

Benjamin Koppel præsenterer Winter Jazz 2021 som online festival

Det Valby-baserede Cowbell Music hejser flaget for musiklivet og gennemfører Winter Jazz 2021 som storstilet online festival fra den 9.-18. februar.

Cowbell Music har ikke tænkt sig at lade corona sætte en stopper for den årlige vinterjazz festival. I stedet for at aflyse har de omdannet festivalen til en stor online begivenhed, med ti koncerter, der kan live streames i løbet af februar.

En masse kræs for musikelskere

Benjamin Koppel trækker på sit store netværk og lover en vifte af forrygende koncerter med store profiler, formidlet i højeste HD-kvalitet, som feinschmeckere af skøn lyd og  gode billeder vil elske.

Koppel McEwan Winter Jazz 2021

Alle musikelskere, der tørster efter at opleve live-musik, kan glæde sig til koncerter med bl.a. Alex Riel, Christian Hjelm, Kristoffer Sonne, Rikke Sandberg, Josefine Cronholm, Pierre Dørge, Anders Koppel, Mark Linn, Molly Koppel, Kenny Werner, Tom McEwan, Michael Møller og mange flere.

En partoutbillet giver online adgang til 10 koncerter der optages i The Village studie i løbet af februar, samt alle koncerterne fra Summer Jazz 2020.

Se programmet og køb billetter lige her:

Koppel og Cowbell ønsker at hejse flaget for et musikliv, der stadig ånder og i allerhøjeste grad stadig er relevant.

Ved at købe online billet til Winter Jazz festivalen, støtter du dansk kulturliv og er med til at sikre, at der stadig er et levende musikliv, også efter Coronafaren er drevet over.

Vores lokalpulje har støttet festivalen med en underskudsgaranti på 45.000 kr.

Læs mere om hvordan du også kan søge penge til lokale aktiviteter:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *