Borgermøde Kulbaneparken februar nyhed

Anlægget af Kulbaneparken sættes i gang igen

Politikerne i Teknik- og Miljøudvalget har på deres møde d. 29. april valgt igen at igangsætte planlægningen af Kulbaneparken til anlæg i 2021, efter den var sat på pause som en konsekvens af anlægsloftet.

Det betyder, at borgerne i Kulbanekvarteret nu kan se frem til, at der igen kommer skub i udviklingen af deres kvarter!

Sammen med Områdefornyelsen Kulbanekvarteret kan borgerne glæde sig over at at:

  • Planerne for 8-mands kunstgræsbanen i 2019 kan detaljeres og gøres klar til udbud
  • Planerne for resten af Kulbaneparken med udearealer til den bemandede legeplads, regnvandsbassin, stier mv. i 2020 kan detaljeres og gøres klar til udbud
  • Både kunstgræsbanen og den øvrige park kan anlægges i 2021

Anlægget af Kulbaneparken blev sat i bero i starten af året, da Københavns Kommune måtte udskyde mange planlagte projekter pga. anlægsloftet.

Læs mere om den sag lige her:

Lokal undren over beslutningen om kunstgræsbanen

I februar måned kom rådhusets Kultur- og Fritidsudvalg Kulbaneparken til undsætning, og bevilgede knap en mio. kr. til at gøre kunstgræsbanen klar til udbud i 2019.

Med Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den 29. april anlægges kunstgræsbanen dog først sammen med resten af parken i 2021.

Det undrer lokale i Kulbanekvarteret, b.la. Inge Grønlund, formand for Områdefornyelsen Kulbanekvarterets kvartergruppe, der har skrevet dette indlæg til Valbybladet:

Omlægning af Herman Bangs Plads planlagt til 2021

Udover projekterne i Kulbaneparken har Teknik- og Miljøudvalget besluttet at sættes klimatilpasningprojektet på Carl Jacobsens Vej og nyt byrum og nærgenbrugsstation på Herman Bangs Plads i gang igen, til anlæg i 2021.

Se hele Teknik- og Miljøudvalgets beslutningen på referatet fra deres møde den 29. april (advarsel: Svært tilgængelig tekst):

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *