Klimamad HSR nyhed

5- retters klimavenlig middag for en hund på Hotel- og Restaurantskolen

I samarbejde med vores miljøgruppe inviterer Hotel- og Restaurantskolen på en lækker 5-retters menu for bare 100 kr. onsdag den 8. december.

Miljøgruppen har i løbet af året haft fokus på klimavenlig madlavning med projektet ‘Klimakærlig Familiemad‘. Årets indsats fejres i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen, der har strikket en klimavenlig fem-retters menu sammen. Med tilskud fra miljøgruppen koster menuen bare 100 kr. inklusiv et glas bobler.

Den serveres på Hotel- og Restaurantskolen, Vigeslev Allé 18, onsdag den 8. december fra kl. 17.30.

Køb billetter til aftenen lige her:

Middag med inspiration til det klimavenlige køkken derhjemme

Kokke, tjenere og elever fra Hotel- og Restaurantskolen tryller klimavenlige råvarer om til en lækker og inspirerende middag med fem klimavenlige retter. Der er hovedvægt på det grønne og vegetariske med enkelte bæredygtige råvarer fra havet.

Menuen indeholder gode eksempler på, at mad, der passer på klimaet, kan være både lækkert, sundt og mættende. Undervejs får du inspiration og fif til, hvordan du hjemme i dit eget køkken kan tilberede mad, der gavner klimaet.

Inklusiv i menuen er et glas bobler – herefter kan du tilkøbe vin, øl og saft,

Klimamiddag HRS 8. dec. 2021_2

Middagen arrangeres i samarbejde med vores miljøgruppe – læs mere om deres store arbejde for et renere, grønnere og mere bæredygtigt Valby lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *