Nej tak til ændring i P-zone

Lokaludvalget modtog i starten af februar et brev om, at Teknik- og Miljøforvaltning vil fjerne de tidsbegrænsede parkeringspladser på Valby Langgade i forbindelse med den nye, gule P-zone. Der er nu sendt et brev tilbage, hvor lokaludvalget stærkt fraråder forvaltningen at gennemføre ændringen.

Ophævelse af tidsbegrænsede P-pladser foreslået 

Den 1. marts træder den nye gule P-zone i Gl. Valby i kraft. Zonen betyder, at man ikke længere kan parkere gratis i området, men enten skal betale timepris eller købe beboerlicens.

Forvaltningen lægger nu op til også at ophæve de tidsbegrænsede P-pladser indenfor den nye zone, så reglerne bliver ensartede i hele zonen.

De foreslår også, at der på Valby Langgade og Toftegårds Plads vil være områder, hvor en beboerlicens ikke gælder i dagtimerne. Dette er for at forhindre, at ophævningen af tidsbegrænsning på disse pladser resulterer i, at beboere fylder pladserne i dagtimerne.

Der lægges op til, at tidsbegrænsninger kan genindføres, hvis det viser sig at være nødvendigt.

Ikke flere ændringer, tak!

Lokaludvalget er stærkt bekymrede for konsekvenserne af administrativt at fjerne de tidsbegrænsede parkeringspladser indenfor den nye P-zone, og har nu sendt et brev til Teknik- og Miljøforvaltningen.

De tidsbegrænsede parkeringspladser er placeret på udvalgte steder, i mange tilfælde efter omfattende og langvarig dialog med borgerne, senest i forbindelse med renoveringen og trafiksikringen af Gl. Jernbanevej.

I betragtning af de allerede heftige diskussioner imellem borgerne og Københavns Kommune i forbindelse med indførelse af p-zonen, anbefaler lokaludvalget ikke at fjerne områdets tidsbegrænsede parkeringspladser, der netop er placeret ud fra lokale behov.

Lokaludvalget anbefaler, at man i første omgang bør bevare de nuværende forhold med tidsbegrænset parkering, hvor dette findes i området, og først i en senere fase, og med inddragelse af borgerne i området, kan overveje at ændre disse forhold.

Læs hele brevet til Teknik- og Miljøforvaltningen:

Læs mere om den nye, gule P-zone:

 

 

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *